Ortaköy ve Karalar Köyünde Çekilen "Meryem" Filmi

Sakaryalı film yönetmeni Abdul Gani Sarı’nın genel kordinatörlüğünde çekimleri Kocaali, Ortaköy ve Karalar Köyünde yapılan 'Meryem' isimli köy filmi.

Yönetmenliğini Tevfik Polan’nın yaptığı başrollerini Kurtlar vadisinde oynayan Suriyeli Feyman karekterini oynayan Mehmet Aras, Çilem Tuba Alkan ve Yeşilçam emektarlarından duayen Yavuz KARAKAŞ, Nur İnce GÜL, Kadir TOK, Kamber DALÇIK, Vahit DİZDAR. İle Sakarya’nın genç oyuncularından Pınar BOYACILAR Kameramanlığını Hüseyin EREREZ yaptığı film çekimlerine Kocaali Otogarında, Selahiye Köyünde ve plato olarak da Karalar Köyü Muhtarı Mevlüt KAŞKAŞ’ın evinde çekilen Köy filmi gece gündüz çekimlerine devam ediliyor. Bir köy filmi olan Meryem filmi köyde geçen bir kan davasını canlandırıyor. Karalar köyüne kurulan film platosu çekimleri bir hafta sürecek.

 Yönetmen Tevfik Polan, filmle ilgili olarak şunları söyledi. Uzun çalışmalarımızdan sonra değerli film koordinatörümüz Abdulgani SARI ile birlikte geldiğimiz Ortaköy ve karalar köyünün önümüzdeki yıllarda sular altında kalacağı için filmi burada çekmeye karar verdik ve burada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda bizlere yardımlarını esirgemeyen Kocaali Kaymakamı, Belediye Başkanı Ortaköy belediye başkanımız ve Karalar köyü muhtarımız Mevlüt KAŞKAŞ’a ve yöre halkına teşekkür ediyorum dedi.


Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar